Tires còmiques – Ot el Bruixot 2

Autor(es)/Autora(s)
Géneros / Temáticas
Páginas
208 páginas
Edad recomendada
Idioma
Fecha de lanzamiento
09/11/2022
ISBN
978-8417207762
Dimensiones

Descripción

Endinsa’t en l’esbojarrat i simpàtic món de l’Ot el bruixot i gaudeix de les seves tires còmiques més famoses, publicades consecutivament durant més de 40 anys!

Amb aquesta nova edició de les clàssiques tires còmiques de l’Ot el bruixot recomanades per a totes les edats, també podràs aprendre un truc de màgia i faràs una manualitat superdivertida. La dificultat de les activitats augmenta progressivament en cada llibre.

L’humor blanc i subtil d’en Picanyol et farà cargolar-te de riure. No hi ha ningú que es pugui resistir a l’encant de l’Ot, que ha enamorat vàries generacions amb les seves ocurrències brillants i desbaratades. Seu, relaxa’t i gaudeix del món còmic de l’Ot el bruixot. T’enganxarà! L’Ot el bruixot és l’antídot contra l’avorriment!

És difícil trobar un artista que hagi marcat la infància de tants i tants nens com en Picanyol. La veritat és que la seva creativitat i el seu treball laboriós i constant han permès que diverses generacions puguin haver crescut llegint les seves narracions, sempre acompanyades de les característiques il·lustracions enginyoses i plenes de detalls. El seu personatge més famós, sens dubte, és l’Ot el bruixot, que va publicar consecutivament durant més de 40 anys a Cavall Fort, una revista infantil, perquè el gaudissin els seus fans: avis, pares i fills.

Descobreix més llibres de Picanyol:
• Les tires còmiques de l’Ot el bruixot 1
• Les tires còmiques de l’Ot el bruixot 3
• Col·lecció de contes bilingües de l’Ot el bruixot (en català i anglès)
• Ot el bruixot i les dites dels mesos
• El gran llibre de les set diferències Leer más

Scroll al inicio
Ir arriba