Lara Lara: Disfruta coloreando y aprendiendo el abecedario (Albanés – Español)

Autor(es)/Autora(s)
Editorial
Géneros / Temáticas
Páginas
86 páginas
Edad recomendada
Idioma
Fecha de lanzamiento
24/11/2022
ISBN
979-8364885951
Dimensiones
21.59 x 0.51 x 27.94 cm

Descripción

Lara Lara, el libro para colorear, es para los niños su primera toma de contacto con el alfabeto albanés.

Me librin e ngjyrosjes Lara Lara, fëmija juaj vihet në kontaktin e parë me alfabetin e shqipes dhe motivet përkatëse për t’u ngjyrosur. Një hyrje e mrekullueshme, lozonjare për mësimin e fjalëve të para dhe shkronjave të shqipes.

Contenido / Pasqyrë e shkurtë:Más de 100 preciosas ilustraciones con traducción al albanés /
Mbi 100 motive të ilustruara me dashuri si dhe emërtimet e tyre përkatëse në dy gjuhëUn diseño simple y claro /
Dizajn i thjeshtë dhe i qartëDorsos de cada página en negro para evitar manchas de tinta en la página siguiente
Pjesa e pasme e faqeve me ilustrime është e zezë për të mos lejuar që njollat e ngjyrosjes të depërtojnë në faqen vijueseUn resumen de todas las letras, mayúsculas y minúsculas, al final del libro /
Një pasqyrë përfundimtare me të gjitha shkronjat e mëdha dhe të vogla të shtypitPara niños de 2 a 99 años y cualquiera interesado en el idioma albanés /
Libër për moshat 2-99 vjeç dhe për të gjithë të interesuarit në gjuhën shqipe Leer más

Scroll al inicio
Ir arriba